chevron

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ

Kulüpler

Okulumuzda, haftalık ders programına dahil sürede gerçekleşen kulüpler, okul sonrası kulüpleri ve Pazar Sabahı kulüpleri olmak üzere 3 farklı kulüp çalışmamız bulunmaktadır. Öğrencilerimiz klüp saatlerinde, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri klüplere, farklı yaş grupları ile birlikte katılarak iki okulumuz tüm öğrencileri ile sosyalleşme fırsatı ve ilgi alanlarında kendilerini geliştirme şansı elde ederler. Konularına göre kulüpler yaş gruplarına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bazı kulüp örneklerimiz ise şu şekildedir: Futbol, Basketbol, Voleybol, Yüzme, Fotoğrafçılık, Model United Nations, Öğrenci Konseyi, Satranç, Drama, Müzik ve Sanat, Dans ve Koro

Aktiviteler

Oyun oynamanın çocukların gelişimindeki olumlu etkisinin farkında olan öğretmenlerimiz oyun yoluyla öğrenme ortamı yaratarak çocukların ilgisini çeker ve adapte olmalarını hızlandırırlar. Bu sebeple okul öncesinde eğitim ortamını, çocukların bireysel seçebilecekleri alanlar oluşturarak zenginleştirmekteyiz.

İlkokulda ise bu zenginlik projeler ve etkinlikler yaparak sağlanır. Sorumluluk bilinci kazandırmaya yönelik etkinlikler planlanır, hobi bahçesinde veya sınıf içinde gözlemi yapılan, bireysel sorumluluk gerektiren eğlenceli projeler yürütülmektedir.

İnsan ilişkileri, iletişim becerileri ve yabanci dilin aktif kullanılması olarak üç ana başlığı destekleyen kampüsümüzde iki okulumuzun öğrencileri, ortak oyun ve aktivite saatlerinde İngilizce dilinde iletişim kurmaktadırlar. Okulumuz çok uluslu yapısı desteğiyle ortak oyun saatleri, iki okulumuz öğrencileri için de farklı kültürlerle kaynaşarak oyun saatlerini daha sosyal, eğlenceli ve anlamlı kılmamıza katkı sağlamaktadır.

Aşağıda belirtilen talepleriniz için bizimle form üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

The British International School Kayıt İşlemleri
The British International School Prosedürler
The British International School Kampüs Ziyareti

© 2024 BISI National School,  Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

© 2024 BISI National School, Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

BISI NATIONAL SCHOOL, THE BRITISH SCHOOL İSTANBUL'UN BİR KURULUŞUDUR.

Enquiry form  BİLGİ FORMU