YARATICI SANATLAR

Sanat, Müzik ve Drama

Başarılı ve enerjik Yaratıcı Sanatlar Departmanı ekibimiz ile her yıl heyecan verici gelişimler ve sonuçlar elde etmekteyiz. Her akademik yıl için Yaratıcı Sanatlar Departmanıın amacı, öğrencilerin ilham alabilecekleri ve öz güvenli bir şekilde Müzik, Drama ve Sanat alanlarında yeni yetenekler geliştirebilecekleri bir ortam sağlamaktır. BISI olarak amacımız kişiselleştirilmiş öz güvene dayalı, saygı, heves ve işbirliği duygularının bir araya geldiği bir atmosfer sağlamaktır.

Bu doğrultuda hedefimiz, çok uluslu öğrenci nüfusumuzun akademik başarılarını takiben sanatta da yeni deneyimler ve fırsatlar elde etmeleri ve yaratıcı beceriler geliştirmeleridir. Öğrencilerimizin sanat anlayışlarını geliştirebilecekleri fırsatları ise ders programlarında yer alan ICT, Müzik ve Resim dersleri ve hem haftalık ders programlarına dahil olan hem de okul sonrası yapılan drama, fotoğrafçılık, gitar, koro, sahne gösterileri vb. kulüpler aracılığıyla sunmaktayız.