chevron

ÜNİFORMA

Edessa Textile, British International School İstanbul'un resmi üniforma sağlayıcısıdır.

Formaları satın almak için mağazayı ziyaret edebilir veya web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Maslak Mağaza

Mağaza Maslak bölgesinde bulunan Nazmi Akbacı İş Merkezinin 2. Katında yer almaktadır. İş merkezinin bir sürü giriş kapısı bulunmaktadır.

Mağazaya en yakın kapı Mini Carrefour’un olduğu giriş kapısıdır. Bu kapıdan girip 25m kadar ilerlediğinizde mağaza sol çaprazınızda kalacaktır.

Mağazaya Ulaşım

Mağazaya araba veya metro ile ulaşabilirsiniz.

Metro için M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacı Osman Metro Hattını kullanmanız gerekmektedir. Lütfen Atatürk Oto Sanayi çıkışını kullanınız.

Nereye Park edebilirsiniz?

İş merkezinin tam karşısında bulunan Doğuş Power Center’da 1 saat ücretsiz otopark imkânı bulunmaktadır. Ayrıca Nazmi Akbacı İş Merkezinin çatı katında ücretli otopark da mevcuttur.

Çalışma Saatleri

Mağazadaki satış 14 Ağustos tarihinde başlayacaktır.
Çalışma saatleri Pazartesi ile Cuma arası saat 09:30 ile 17:30 arasındadır. Okul açılış haftası nedeniyle 26-27 Ağustos (Cumartesi – Pazar) tarihlerinde mağaza aynı saatlerde açık olacaktır.

Online Mağaza

Online mağazaya www.edessatex.com adresinden giriş yapıp online sipariş verebilirsiniz. Siparişler MNG Kargo ile teslim edilmektedir. Kargo ücreti alıcıya aittir.

Online Mağaza içerisinde ürünlerin kumaş detaylarını, fotoğraflarını, fiyatlarını ve beden ölçüm tablolarını bulabilirsiniz.

Üniforma Listesi

Pre-School

• Eşofman Takım - PE
  • Pike Şort – PE
  • Şapka – PE

Primary School

• Eşofman Takım - PE
  • Hoodie
  • Pike Şort – PE
  • Şapka – PE

Primary / Secondary PE Kit

• Şort Etek

İletişim için

Bu numaradan +90 532 4805958 veya E-mail'den ulaşabilirsiniz.

Aşağıda belirtilen talepleriniz için bizimle form üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

The British International School Kayıt İşlemleri
The British International School Prosedürler
The British International School Kampüs Ziyareti

© 2024 BISI National School,  Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

© 2024 BISI National School, Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

BISI NATIONAL SCHOOL, THE BRITISH SCHOOL İSTANBUL'UN BİR KURULUŞUDUR.

Enquiry form  BİLGİ FORMU