chevron

SAĞLIK VE GÜVENLİK

Sağlık

Okulun ilk haftası öğrencinin sağlığı hakkında bilgi edinmemizi amaçlayan formlar göndermekteyiz. Bu formlar doğrultusunda öğrencinin kullandığı ilaçlar, sağlık geçmişi, alerjik durumu gibi konularda bilgi toplamaktayız.

Kampüsümüzde, çocuğunuzun sağlığı ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilecek hemşiremiz bulunmaktadır.

Zekeriyaköy Kampüsü görevli okul hemşiremiz Yasemin Eryüksel’in iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir:

Telefon: +90 212 202 27 07 Dahili:115

Cep Telefonu: +90 533 735 33 05

Güvenlik

Kampüsümüz 7/24 güvenlik kamerları ile izlenmektedir ve kampüsümüzde günün 24 saatinde güvenlik görevlileri bulunmaktadır. Velilerimize, üzerinde fotoğraflarının bulunduğu bir okul kimlik kartı verilmektedir. Kampüse girerken, üzerinde fotoğrafınızın bulunduğu okul kimlik kartı taşımıyorsanız, geçiş için kimliğinizi vermeniz istenecektir. Çocuğunuzun okuldan alınma rutini ile ilgili olası bir değişiklikte, bizleri bilgilendirmeniz gerekmektedir. Çocuğunuzu almaya gelen kişiyi okulumuz tanımıyor ise, Okul sizi arayacaktır. Lütfen sekreterlerimizdeki telefon numaranızın güncel ve doğru olduğundan emin olunuz.

Aşağıda belirtilen talepleriniz için bizimle form üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

The British International School Kayıt İşlemleri
The British International School Prosedürler
The British International School Kampüs Ziyareti

© 2024 BISI National School,  Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

© 2024 BISI National School, Özel Beş İklim Sevgi İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

BISI NATIONAL SCHOOL, THE BRITISH SCHOOL İSTANBUL'UN BİR KURULUŞUDUR.

Enquiry form  BİLGİ FORMU