HAKKIMIZDA

BISI Ulusal Okulu, “The British School İstanbul”un üç okulundan birisidir. British School İstanbul, 36 yıldır sektörün önde gelen eğitim kurumları arasında yer almaktadır ve dünya çapında bir okul yelpazesine sahip olmaya devam etmektedir.

BISI Ulusal Okulu İstanbul Zekeriyaköy, Bahçeşehir ve Çamlıca (Anadolu Yakası) kampüslerinde Türk öğrencileri kabul etmektedir. Okulumuz, uluslararası bir eğitim ortamından beklenen atmosfer ve standartları sağlayarak, öğrencilerimizin yaşam boyu pozitif öğrenenler ve kültürel çeşitliliği takdir eden dünya vatandaşları olmalarını amaçlar. BISI'nin okulumuzda uzun yıllardır görev yapan birçok köklü öğretmeni vardır. Aynı zamanda, öğretmenlik ve öğrenim yaklaşımlarımızı taze bir şekilde oluşturmamıza yardımcı olacak pek çok yeni öğretmenimiz de bizler için büyük şans tırlar! BISI olarak, potansiyellerini gerçekleştirmeleri için her çocuğun hayata mümkün olan en iyi başlangıcı hak ettiğine inanıyoruz. Güvenli ve mutlu bir ortamda eğlenceli ve teşvik edici bir öğrenme ortamı sağlıyoruz. Son derece deneyimli sınıf ve uzman öğretmenlerimiz, her öğrencinin ihtiyaçlarına uygun bireyselleştirilmiş öğrenme ile bütünsel bir müfredat uygularlar.

BISI Ulusal Okulu, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise seviyesinde yabancı ve Türk uyruklu öğrencilere ev sahipliği yapmaktadır. Kampüsün sunduğu birçok olanak ile öğrencilere daha geleneksel sınıf temelli eğitimin yanı sıra, spor ve doğanın tadını çıkarabilecekleri uluslararası bir ortam sağlar. Açık hava tiyatrosu, Botanik Bahçesi, modern bir okul tiyatrosu, kütüphaneleri, Apple teknolojisini kullanan bilgisayar sınıfları ve iyi donanımlı bilim laboratuvarları, kapalı spor salonları, her türlü hava koşuluna uygun spor sahası, basketbol/voleybol, tenis kortu ve ısıtmalı bir yüzme havuzu. Ayrıca güvenlik yüzeylerine sahip oyun alanları ve aktivite oyun alanları da bulunmaktadır. Okulumuz, bu çok kültürlü ortamı paylaşma ve çeşitli etkinliklere katılma fırsatı sunar. Farklılaştırılmış öğrenme yoluyla tüm çocukların tüm derslerde desteklenmesini sağlamayı amaçlıyoruz.

BISI Ulusal Okulu öğrencileri; Türk Ulusal Müfredatı, Cambridge Müfredatı ve İngiliz Ulusal Müfredatı referans alınarak hazırlanmış eşsiz bir akademik program öğretilir. Öğrenciler bireysel olarak, yaşam boyu öğrenenler ve küresel topluluğun sorumlu vatandaşları olma ilhamıyla tam akademik potansiyellerine ulaşırlar. Uluslararası öğrenme ortamı ve birleştirilmiş etkinlikler, öğrencilerin İngilizce-İspanyolca ve Fransızcayı bir iletişim dili olarak kullanarak öğrenmelerine olanak sağlar.

BISI Ulusal Okulu'nda öğrencilerimizi aşağıdaki hedeflerimizle teşvik ediyoruz;

• Çevrenizdeki dünyayı araştırın ve öğrenin, onun hakkında sorular sorun,
  • Farklı malzemelerle inşa edin, günlük teknoloji hakkında bilgi sahibi olun ve ne için kullanıldığını öğrenin,
  • Hayatınızdaki geçmiş olayları ve ailenizin hayatlarını öğrenin,
  • Farklı kültürler ve inançlar hakkında bilgi edinin.

Ebeveynler, çocuklarının ilk eğitimcileri olarak değerlendirilir. BISI Ailesi olarak, tüm öğrencilerimiz için en iyi sonuçları sağlamak adına, velilerimizle yakın işbirliği içinde çalışırız. Ebeveyn-öğretmen ve okul yöneticisi arasındaki ilişkinin, bir çocuğun hem sınıf içinde, hem de sınıf dışında gelecekteki başarısı ve büyümesi üzerinde son derece etkili olduğuna inanıyoruz.