OKUL SERVİSLERİ

Çözüm ortağımız AZ-AL Turizm ile öğrencilerimize güvenilir okul servisi hizmetleri sunmaktayız.

AZ-AL Turizm, İstanbul’da uzun yıllardır 20’den fazla okula hizmet veren ilk 3 firmadan biridir. AZ-AL’a ait her aracın kendi sürücüsü ve hostesleri bulunmaktadır. Araçlarda hızı da ölçümleyen GPS sistemi ve güvenlik kameraları bulunmaktadır.

AZ-AL Turizm'in Zekeriyaköy Kampüsü yetkilisine ulaşabileceğiniz telefon numarası: 0549 684 23 76

Web sitelerini ziyaret etmek için aşağıdaki buraya tıklayabilirsiniz: