VELİLERİMİZİN GÖRÜŞLERİ

Çocuğumuzun uluslararası bir ortamda okuması, başka kültürleri öğrenmesi ve İngilizceyi ana dili seviyesinde öğrenmesi için BISI National School'u seçtik.

- Serpil Coşar

Okulu tercih etme nedenimiz ağırlıklı yabancı dil ve İngiltere müfredatına da uyumlu şekilde eğitim vermesiydi. Aynı zamanda sayısız yabancı ülkeden gelen öğrencilerle kültür alışverişinde bulunarak bir dünya vatandaşı haline gelmesi de büyük bir katkı oldu. Oğlumuz burada eğitim almaktan çok mutlu. Biz de aile olarak hem okulun fiziki şartlarından, hem eğitimden gayet memnunuz.

- Deniz Sarıcaoğlu

Farklı ülkelerden gelen çocuklarla organik yoldan İngilizce öğrenmek için bu okulu seçtik.

- Ali Aykut Boz

Temel sebep; İngilizce'yi diğer okullardan, anadili İngilizce olan öğretmenlerden ve idari personelden daha iyi öğretmesi oldu.

- Nihal Ündeş

© 2023 BISI National School "The British School Istanbul"un bir kurumudur.     Gizlilik    Kullanım koşulları