Kapadokya Gezimiz

Eski Medeniyetleri Keşif Yolunda

21-24 Kasım 2022 de Okulumuzun 7.Sınıfı ile ilk şehir dışı Kapadokya gezisini gerçekleştirdik. Gezi rotasında öğrencilerimize 2 öğretmenimiz ve 1 okul yöneticimiz eşlik etti. Gezide öğrencilerimiz ATV Safarisi yaparak, yeraltı şehir turu, Ihlara Vadisi ,açık hava müzeleri ve peri bacalarını ziyaret edip uzun yürüyüşlere katıldılar. Ayrıca çömlek atölyesinde çömlek yapıp, at çiftliğinde de ata bindiler. Son olarak Asmalı Konak dizisinin meşhur Asmalı Konağını ziyaret ederek, çok eğlendikleri ve doğal güzelliklere hayran kaldıkları bir gezi geçirdiler.