KAMPÜSLERİMİZ

Zekeriyaköy Kampüsümüz, Belgrad Ormanı yakınında, Karadeniz’e 4 km uzaklıktaki yerleşkesiyle öğrencilerimize uluslararası bir ortamda, öğrenmenin spor ve doğa ile buluştuğu bir çevre sunmaktadır. Zekeriyaköy Kampüs yerleşkemizin sunduğu imkanlar sayesinde öğrencilerimiz geleneksel sınıf içi eğitime ek olarak botanik bahçemizde ve açık hava oyun alanlarımızda temiz havanın da keyfini çıkararak eğitim almaktadırlar. Kampüsümüzün, gerekli ekipmanlara sahip açık ve kapalı spor salonları, kütüphaneleri, bilgisayar ve fen laboratuarları, botanik bahçe, amfi tiyatro ve modern tiyatro salonumuz ile öğrencilerimizin derslerde edindikleri tüm teorileri pratiğe dökme fırsatı ile desteklemekteyiz.

Kampüsümüzün çevresel olanaklarına ek olarak öğrencilerimize sunduğu bir diğer değer çok uluslu yapımızın getirdiği kültürlerarası çevredir. Kampüsümüzde, 2017-2018 akademik yılı itibariyle 56 farklı milletten öğrenci eğitim almaktadır. Yapılan ortak etkinliklerle yabancı öğrencilerimiz ve Türk öğrencilerimiz, bir çok ülkeyi gezerek edinecekleri bilgiye kampüs ortamında ulaşarak farklı bir çok kültürü tanıma fırsatı elde etmektedirler. Çok uluslu ortamımız içerisinde gerçekleşen öğrenciler arası ortak aktiviteler ile kampüsümüz, tüm öğrencilerimize bir çok ülkeyi Türkiye’de yaşama fırsatı vermektedir.

Kampüs Özellikleri

• 10 bin m2 kapalı alan
  • 1700 m2 bahçe
  • 45 derslik