Year 4 Mezuniyet Seromonisi

4. Sınıflar Mezuniyet törenimizi gerçekleştirdik.

16 Haziran 2022’ de Ulusal okulumuzun pandemi sonrası ilk defa yüzyüze gerçekleştirdiği 4. Sınıflar Mezuniyet törenimizi, büyük bir coşku ile velilerimiz ve okul yönetimimizin katılımlarıyla tiyatro salonumuzda kutladık. Törenimizde Okul Müdürü Gülşah Döver’in konuşmasının ardından, 4.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı BISI’nin kendileri için ne anlam ifade ettiğini içeren videolarını seyrettikten sonra , öğrenciler sahnede öğretmenleri ve okul yöneticilerinden süpriz balonculuklar eşliğinde diplomalarını aldılar. Tören, botanik bahçemizde velilerimize ve öğrencilerimize kokteyl eşliğinde kutlama ve pasta kesilmesiyle son buldu.